• Uitzending van 8 en 15 september

  Door samenloop van omstandigheden komen de uitzendingen van Thomas in de bocht van dinsdag 8 en 15 september te vervallen.

 • Vroeg ’t nest in …

  In verband met een stevige verkoudheid duikt Thomas op 7 januari vroeg het bed in. De geplande uitzending komt daarmee te vervallen. De eerst volgende uitzending is op dinsdag 14 januari.

 • Terugblik op 2019

  Het jaar zit er bijna weer op. In de laatste aflevering van Thomas in de bocht van 2019 blikken we terug op het afgelopen jaar. Welk liedjes vielen het meeste op, welke artiesten zijn dit jaar overleden en natuurlijk is er ook een speciale Plaat en zijn verhaal in het teken van nieuw jaar.

  De laatste Thomas in de bocht van 2019 is -zoals gebruikelijk- tussen 20.00 en 21.00 uur op Novira.

 • Novira tijdens de feestdagen

  Tijdens de feestdagen heeft Novira een aangepaste programmering.

  Op kerstavond 24 december kun je om 20.00 uur luisteren naar de kerstspecial van De Plaat en zijn Verhaal, van Bart van Leeuwen. Bart vertelt je het verhaal achter vier mooie kerstplaten. Kun jij ze allemaal raden?

  Op eerste en tweede kerstdag hoor tussen 9.00 uur en 20.00 uur elk uur één van de leukste en beste kerstplaten. Dus geen Wham!, Chris Rea en vooral geen Mariah Carey. Dat is de Novira kerstmuziek garantie! Ideaal voor iedereen die geen overdosis aan kapot gedraaide kerstmuziek kan verdragen.

 • Uitvallende verbinding

  Eén van onze leveranciers heeft op dit moment last van een storing. Hierdoor wordt regelmatig de verbinding met onze uitzendserver verbroken. De leverancier voert spoedonderhoud uit om het probleem te verhelpen. Er is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren.

  — Update 21:10 uur —

  De leverancier heeft de storing afgemeld.